Joost Invite

Blog Category:

Nu de initiele Joost hype een beetje gepasseerd is zal ik me er ook maar eens aan wagen. Joost is momenteel nog invite-only zoals gmail destijds, dus om een account te krijgen, lach eens vriendelijk naar iemand die een login heeft.

Het gebruik is redelijk eenvoudig, hoewel ik vind dat de user interface nog wel erg beta aanvoelt. Af en toe springt die spontaan van full screen naar een verkleind venster, het slepen van kanalen werkt niet altijd, en het heeft best wat schijfruimte nodig. Het schijfgebruik stoort mij nog het meeste. Met een halve giga vrij blokkeert het geheel na een tijd gewoon omdat de schijf vol staat. Dat het alles wat je bekijkt tijdelijk opslaat, is geen probleem, maar het zou natuurlijk niet zoveel mogen opslaan dat de schijf helemaal vol geraakt en het programma gewoon blokkeert.

De beeldkwaliteit zelf valt heel goed mee, geen afschuwelijk lage resolutie zoals youtube. Natuurlijk gebruikt dit wel aanzienlijk wat bandbreedte, problematisch voor mensen in 3e wereld landen zoals den Belgique ;)

Als ze nu nogeens wat variatie zouden brengen in hun reclames want ik heb nu al zeker 10 keer dezelfde HP reclame gezien, die ben ik ondertussen wel beu.

Comments

i want a new account

Heb je nog een joost invite over zodat ik ook eens kan experimenteren? Alvast bedankt.

't Zal weer regenen volgende week, dus mocht je nog een invite over hebben, dan heb ik er weer een speelgoedje bij.
Bedankt.

Die weersvoorspelling lijkt redelijk goed ;)

ik zal er straks eentje doorsturen.

Add new comment

Subscribe to Comments for "Joost Invite"